ECSTATIC DANCE DELFT
Soms voel je ineens de connectie en lijken alle grenzen tussen jouzelf en de ander weg te vallen, er is dan alleen nog die verbinding. Dat zijn de momenten van magische flow, van ecstase.

Elke vierde vrijdagavond en elke tweede zondagochtend van de maand: lekker op blote voeten dansen bij Ecstatic Dance Delft. Of je het nu ziet als actieve meditatie, als manier om lekker je lijf te bewegen, of als uitgaan in een ontspannen setting en helemaal losgaan met leuke mensen: Ecstatic Dance Delft heeft het allemaal!

We starten vrijdag om 19:30 uur met indansen en een warming-upceremonie om de spieren los te maken en contact te maken met elkaar. Het thema van vrijdag 24 mei is FLOW. Laat je inspireren en neem je vrienden mee of maak nieuwe vrienden bij ons! ANITA begeleidt je in de ceremonie en DJ Erik Ecstatic zorgt voor een heerlijke muziekflow waarin je jouw dans kunt dansen - op jezelf, met anderen, net wat je wilt.

Na afloop, vanaf 22.00 uur, is er gelegenheid om na te praten met thee en wat lekkers. Een fijne manier om weer te ‘landen’ na de dans en om elkaar beter te leren kennen.

Ook is er gelegenheid om na afloop te douchen. Neem daarvoor je eigen handdoek mee.

Ecstatic Dance is een wereldwijde vrije dansvorm met een paar simpele regels: no shoes, no talk, no pictures, no alcohol, just dance! Om helemaal in jouw dans te komen. Iedereen is welkom: 20+, 30+, 40+, 50+, enz.

Vrijdag 24 mei 2019:

19:30 Indansen

20:00 Ceremonie / warming-up

20:20-21:50 Ecstatic Dance journey

21:50 Cooling down

22:00 Thee & afsluiting

Prijs: € 15 aan de deur (of 10 keer voor € 110 of 5 keer voor € 65) .

Nu online early bird tickets bestellen (tot 2 dagen van tevoren) voor € 11


Locatie: Lijm&Cultuur, Rotterdamseweg 270-272.

Gratis en ruim parkeren op het terrein van Lijm&Cultuur.